Φωτογραφίζουμε δημόσια και ιδιωτικά νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια σε όλη την Ελλάδα.

kids-hands

Τι κάνουμε

Μετά τη φωτογράφηση δημιουργούμε και παράγουμε προσωποποιημένα πρωτότυπα φωτογραφικά σχολικά προϊόντα από τις φωτογραφίες. Η ποιότητα και η καινοτομία των σχολικών μας προϊόντων τα κάνει να αντέχουν στο χρόνο, γι’ αυτό και είναι μοναδικά.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία φωτογραφικών φόντων, πρωτότυπες ιδέες φωτογράφισης και καινοτόμα προσωποποιημένα προϊόντα.
Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας, με εξαιρετική ποιότητα επεξεργασίας και εκτύπωσης, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό από μια έμπειρη ομάδα φωτογράφων, γραφιστών, καλλιτεχνών και ειδικών της εκτύπωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πλήρης εξυπηρέτηση από το 1991

H εταιρεία μας φωτογραφίζει Νηπιαγωγεία, Παιδικούς σταθμούς, Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και κατασκηνώσεις για πάνω από 30 χρόνια. Κάθε χρόνο δημιουργούμε, παράγουμε και παραδίδουμε πορτρέτα, ομαδικές φωτογραφίες, ημερολόγια, σχολικά φωτογραφικά πακέτα και αναμνηστικά αποφοίτων σε δεκάδες χιλιάδες μαθητές σε όλη την Ελλάδα.

Υψηλή ικανοποίηση πελατών

Θα ικανοποιήσουμε εσάς και τους πελάτες σας με εξαιρετική ποιότητα φωτογράφισης, εκτύπωσης και με αξιόπιστη γρήγορη εξυπηρέτηση.

Φωτογράφιση

Η φωτογράφιση για εμάς και για τα παιδιά είναι διασκέδαση. Οι φωτογράφοι μας έχουν μεγάλη εμπειρία, εκπαιδεύονται τακτικά σε νέες τεχνικές φωτογράφισης.

Καινοτομίες

Ένα από τα σημαντικά μας πλεονεκτήματά μας είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, εφαρμογών και προσφορών για τους πελάτες μας.

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται ποιοτικά σε 3 στάδια παραγωγής για να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Γιατί να μας επιλέξετε.

Υπάρχει η φήμη ανάμεσα στους Συλλόγους Γονέων ότι οι εκδόσεις Φωτόραμα είναι η πιο ποιοτική και δημιουργική εταιρεία σχολικής φωτογράφισης στην Ελλάδα.
Δουλεύουμε σκληρά από το 1991 για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε χρόνο οι ιδέες και τα προϊόντα μας θα αρέσουν στα παιδιά και στους γονείς τους.

 • Νέα πρωτότυπα θέματα φωτογράφισης ( live band, πτήση, ) κάθε νέα σχολική χρονιά
 • Καινοτόμες πρωτότυπες ομαδικές φωτογραφίες (φωτογράφιση με κουτιά, με παρέες κλπ)
 • Προσωποποιημένα φωτογραφικά προϊόντα με φωτογραφίες ονόματα μαθητών πάνω σε ημερολόγια, εξώφυλλα λευκωμάτων, έντυπα.
 • Δημιουργήσαμε πρώτοι τα ποιοτικά καλλιτεχνικά Λευκώματα αποφοίτων με τυπωμένες χειρόγραφες ευχές μαθητών με μοντέρνο design, σκληρόδετο προσωποποιημένο εξώφυλλο και με βιβλιοδεσία με εγγύηση αντοχής πάνω από 100 χρόνια.
 • Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με πλήρη κάθετη παραγωγή και δυνατότητα ημερησίως πάνω από 15,000 απόλυτα προσωποποιημένα προϊόντα. Επενδύουμε στην αιχμή της τεχνολογίας.
 • Σεβασμός στο περιβάλλον. Επενδύσαμε από το 2008 σε μηχανήματα φιλικά προς το περιβάλλον χωρίς χημικά απόβλητα και υγρά επιβλαβή για το περιβάλλον.
 • Αξιοπιστία, εμπειρία και εξυπηρέτηση από το 1991. Είμαστε πάντα στο πλευρό του πελάτη για οτιδήποτε χρειαστεί.
 • Εγγύηση ποιότητας. Η μοναδική εταιρεία σχολικής φωτογραφίας στην Ελλάδα με πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001.
 • Έμπειροι φωτογράφοι και εξειδικευμένο προσωπικό σε εξειδικευμένες εφαρμογές και τεχνολογίες αιχμής.
 • Νέες καινοτομίες σε προϊόντα και υπηρεσίες που καθορίζουν τον κλάδο και οδηγούν κάθε χρόνο τη σχολική φωτογραφία σε υψηλότερα επίπεδα.
 • Η εταιρία μας έχει εναρμονιστεί και εφαρμόζει πλήρως το Νέο Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα φυσικών προσώπων.
 • Προσφέρουμε υψηλή ικανοποίηση πελατών και εξαιρετική σχέση τιμής απόδοσης μέσω επενδύσεων σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Ποιοι μας εμπιστεύονται

Από το 1991 έχουμε δημιουργήσει δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με πολλούς πελάτες από διάφορους κλάδους.
Οι πελάτες δεν μας προτιμούν μόνο για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, αλλά και γιατί διαθέτουμε αξίες που δημιουργούν τις δυνατές ανθρώπινες σχέσεις και εξελίσσουν τις επιχειρήσεις και τις κοινωνίες.
Ήθος, αξιοπρέπεια, σεβασμός και υπευθυνότητα .

Επικοινωνήστε Μαζί μας.

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε ή να μας ζητήσετε προσφορά για το σχολείο σας.

  contact-img