poioi-eimaste-header-560
poioi-eimaste-header-560

Η φωτογράφιση πρέπει να αποτελεί διασκέδαση για τα παιδιά γιατί μόνο τότε το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό.

ekdoseisfotorama-istoria

Εκδόσεις Φωτόραμα: Η ιστορία μας

Η εταιρεία Εκδόσεις Φωτόραμα ιδρύθηκε το 1991 στην Αθήνα και απέκτησε πολύ γρήγορα τη φήμη τις πιο πρωτότυπης και ποιοτικής εταιρείας δημιουργίας και παραγωγής Αναμνηστικών φωτογραφιών πακέτων σε όλη την Ελλάδα.
Οι εκδόσεις Φωτόραμα έχουν μια μεγάλη παράδοση φωτογράφισης σχολείων και νηπιαγωγείων.
Οι έμπειροι φωτογράφοι και το εξειδικευμένο προσωπικό μας με την εμπειρία πάνω απο 30 χρόνια στη σχολική φωτογραφία μπορούν να εγγυηθούν μια άριστη και αποτελεσματική διαδικασία από την πρώτη επαφή μέχρι την παράδοση των φωτογραφικών πακέτων.
Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός που βλέπει μόνο μπροστά, με πορεία και ιστορία πάνω από 30 χρόνια, στηριζόμενοι στις αρχές της συνεργασίας, της κατανόησης, της ποιότητας και του ήθους.

Εκδόσεις Φωτόραμα

Το όραμα μας

Το 1991 η εταιρεία ονομάστηκε Φωτόραμα.  Η λέξη Φωτόραμα δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό.  Υπάρχει στις καρδιές και στο μυαλό μας με στόχο να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και ποιότητα στα παιδιά και στους γονείς. Να φέρουμε το χαμόγελο στα παιδιά και στους γονείς τους. Τα σχολικά χρόνια είναι τα καλύτερα μας χρόνια και εμείς στις εκδόσεις Φωτόραμα προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε τις καλύτερες, ποιοτικότερες αναμνήσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας και τα παιδιά. Ποιοτικές αναμνήσεις και φωτογραφίες Φωτογραφικό όραμα Φωτόραμα.

Εκδόσεις Φωτόραμα
stoxoi

Οι στόχοι μας

Οι στόχοι της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα ποιοτικά και πρωτότυπα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.

  • Η διαρκής αναζήτηση νέων καινοτόμων προϊόντων
  • Η επέκταση σε νέες αγορές που παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.
  • Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υποστήριξης στους πελάτες μας
  • Η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού της Εταιρείας.
  • Η διαρκής αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού μας, με στόχο την μέγιστη ανταπόκριση στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας και την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο.
  • Τελευταίο και πιο σημαντικό να προσφέρουμε χαρά και ευτυχία στα παιδιά και στους γονείς τους.

Παραγωγή - Ποιοτικά πρότυπα

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εξοπλισμό με δυνατότητα ημερήσιας παραγωγής πάνω από 15.000 διαφορετικά προσωποποιημένα ολοκληρωμένα φωτογραφικά προϊόντα, που την κατατάσσει στη μεγαλύτερη φωτογραφική εταιρεία στην Ελλάδα.

Εξειδικευμένοι υπάλληλοι, επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας και πλήρης καθετοποιημένη παραγωγή εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα και σύντομους χρόνους παράδοσης.

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε παραγωγικά ψηφιακά μηχανήματα εκτύπωσης φύλλου και μεγάλου φορμάτ, μηχανήματα βιβλιοδεσίας σκληρού εξωφύλλου, αυτόματο βιβλιοδετικό μηχάνημα κόλλας PUR με αυτόματη τροφοδοσία, βιβλιοδετικά συστήματα καρφίτσας, αυτόματες μηχανές πλαστικοποίησης συνθετικές μηχανές κοπτικές, μηχανήματα γωνικοπής κλπ.

Σε αντίθεση με άλλους παρόχους σχολικής φωτογραφίας η επεξεργασία, η κατασκευή και ο ποιοτικός έλεγχος όλων των προϊόντων γίνεται στις εγκαταστάσεις μας.

Είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα σχολικής φωτογραφίας που διαθέτει σύστημα πιστοποίησης ISO 9001. Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας το οποίο εφαρμόζεται από οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας της με στόχο την βέλτιστη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και ενημερωνόμαστε συνεχώς για καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές για να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Η ομάδα μας γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεστε

Η ομάδα από τις εκδόσεις Φωτόραμα αποτελείται από επιλεγμένους φωτογράφους, γραφίστες, καλλιτέχνες, ζωγράφους, τεχνικούς εκτυπώσεων, πωλητές και στελέχη διοίκησης.

Όλοι μαζί είμαστε μια ευτυχισμένη ομάδα  που έχει σκοπό να κάνει χαρούμενα και ευτυχισμένα τα παιδιά και τους γονείς τους.

Από τον προγραμματισμό μιας ημέρας φωτογράφισης έως την παράδοση των φωτογραφιών, είμαστε έτοιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε.

paidia

Στηρίζουμε τα παιδιά

Το κοινωνικό μας προφίλ

Έχουμε δεσμευτεί σε διάφορα προγράμματα και δράσεις με τους συλλόγους.

Προσφέρουμε δωρεάν σε άπορα παιδιά κάθε χρόνο βιβλία, ημερολόγια και παιχνίδια και χαρίζουμε ένα ποσοστό από το τζίρο μας σε αυτές τις οικογένειες.

paidia