gymnasia-lukeia-header
gymnasia-lukeia-header

Η φωτογράφιση πρέπει να αποτελεί διασκέδαση για τα παιδιά γιατί μόνο τότε το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό.

gymnasio-lukio

H φωτογράφιση είναι διασκέδαση

Οι εκδόσεις Φωτόραμα είναι μια εταιρεία με μεγάλη παράδοση στη φωτογράφιση παιδιών και νέων σε σχολεία και νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα.
Με περισσότερα από 30 χρόνια στον κλάδο, η εταιρεία μας στοχεύει να έχει τους καλύτερους φωτογράφους της χώρας, την υψηλότερη τεχνική ποιότητα, τις καλύτερες φωτογραφικές εκφράσεις, τα ποιοτικότερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες μας.
Η φωτογράφιση πρέπει να είναι διασκέδαση για τα παιδιά. Είμαστε σε θέση να κάνουμε τον κατάλληλο σχεδιασμό για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μαθητών. Η μέθοδος εργασίας μας διεξάγεται με εύκολο τρόπο ώστε να προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους μαθητές και εξοικονόμηση χρόνου.

Αναμνηστικό λεύκωμα αποφοίτων

Μετά από 30 χρόνια συνεργασίας με συλλόγους και γονείς, η εταιρεία μας αποφάσισε (εδώ και μερικά χρόνια) να σταματήσει να παράγει βιομηχανικού τύπου αναμνηστικά προϊόντα για αποφοίτους χωρίς καμία συναισθηματική αξία για τους μαθητές

ΦΩΤΟΡΑΜΑ-ΣΧΟΛΙΚΟΣ--ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ-2020-21-big-file-195-copy

Δώρα αποφοίτων

Αποκλείσαμε από τη παραγωγική μας ροή μεταλλικά και πλαστικά βραχιόλια, τσίγκινες ταυτότητες, πλακέτες, δαχτυλίδια, μπλούζες, και αναμνηστικά για τα οποία οι ίδιοι οι μαθητές αδιαφορούν και τα οποία μένουν ξεχασμένα σε σκοτεινά συρτάρια.

Αποφασίσαμε να κάνουμε μια ποιοτική στροφή και να προσφέρουμε στους απόφοιτους αναμνηστικά διαχρονικά, με ποιότητα και με συναισθηματικό δέσιμο με τη κοινότητα του σχολείου τους, με τους φίλους, τους συμμαθητές τους και με τους δασκάλους τους. Αυτή άλλωστε είναι η αξία ενός αναμνηστικού. Η διαχρονική αξία και η ανάμνηση της σχολικής ζωής με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.

gymnasia-lukeia

Διαχρονικά...

Αναμνηστικά που θα μείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο και οι απόφοιτοι θα τα αγαπήσουν και θα συνδεθούν συναισθηματικά μαζί τους.

Η εταιρεία μας δημιουργεί και παράγει αυτά τα 4 αναμνηστικά για το υπέροχο ταξίδι της αποφοίτησης.

 • Αναμνηστικό λεύκωμα με ευχές και φωτογραφίες όλων των συμμαθητών
 • Dvd με συνεντεύξεις παιδιών της Γ’ τάξης
 • Αναμνηστικό αποφοίτησης
 • Πολυτελής συσκευασία

Τα λευκώματα λατρεύονται από τους μαθητές της Γ’ τάξης
Αφιερώσεις, σκέψεις, όνειρα, χειρόγραφες ευχές και φωτογραφίες γεμίζουν τις σελίδες του λευκώματος. Ένας συναισθηματικός, διαχρονικός θησαυρός ανεκτίμητης αξίας. Αναμνηστικά δώρα αποφοίτων για μαθητές Γ’ τάξης
Η εταιρεία μας διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία δώρων αποφοίτων. Ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε 2 επιλογές

gymnasia-lukeia
apotipomata-gimnasio-likio
apotipomata-gimnasio-likio

Λεύκωμα Αποτυπώματα

Εξώφυλλο μαλακό.

 1. Βαλιτσάκι καφέ
 2. Λεύκωμα Αποτυπώματα
 3. Αναμνηστικό αποφοίτησης
 4. Dvd με τις συνεντεύξεις όλων των μαθητών της Γ’ τάξης
anamnistiko-gimnasio-likio

Αναμνηστικό Λεύκωμα

Εξώφυλλο σκληρό

 1. Πολυτελές κουτί
 2. Λεύκωμα Αποτυπώματα
 3. Αναμνηστικό αποφοίτησης
 4. Dvd με τις συνεντεύξεις όλων των μαθητών της Γ’ τάξης
anamnistiko-gimnasio-likio